Att bli läst är att bli bedömd

Efter ett boksläpp infinner sig en känsla av att vara naken. ”Kommer läsarna att kasta rosenblad eller ruttna ägg?” undrar nog varje författare. Gissa hur skillnaden känns.

Att bli läst, få omdömen och recensioner är att bli validerad. Har jag lyckats, med de verktyg som finns till buds, skapa upplevelsen, känslorna, tankarna som var min ambition? Kort sagt – når boken hela vägen?

Hela mitt hjärta börjar landa hos sina läsare. AdLibris kommer dessutom att lyfta fram den som MÅNADENS PÄRLA under hela februari, vilket gör att fler kanske kanske klickar hem den. Just nu vågar jag nog påstå att de som gör det, inte kommer ångra sig. (Kaxigt va?)

Några läsaromdömen:
”Vi är bara i januari men detta kan vara årets bok.” (Lotta_boktok)
”Oj vilken bok! En drabbande bok jag kommer ha med mig länge.” (Miasbok)
”Fantastisk. Som en spänningsroman fast det är en relationsroman, man vill veta hur det slutar, men man vill inte att det ska ta slut.” (Eva Gustafsson)

PS. bilden har jag lånat av bokfantast_lena på Instagram.