Kontakt & Press

KONTAKT

Vill du få kontakt med mig skicka ett mejl via knappen nedan. Vill du veta mer om mitt författarskap följ mig på Facebook och Instagram.

Kontakt på mitt förlag/swedish publisher:
Louise Bäckelin, LB Förlag, louise@lbforlag.se

MELLAN RADERNA

Mellan raderna är mitt sätt att berätta mer om mitt författarskap. Nyfiken? Välkommen signa upp dig och följ med.

* obligatorisk

FÖR PRESS

PRESSTEXT

Efter många år i kommunikationsbranschen och en sjukskrivning bestämde sig Anne för att utveckla sin passion för det skrivna ordet. Hon började skriva för att bryta ett mönster och lära sig mer om sig själv. Hon har fortsatt skriva för att hon med fiktionen som verktyg hoppas kunna påverka och hjälpa andra att reflektera över sin livssituation och förstå sig själva bättre. 

Anne debuterade 2013 med romanen Bara människor, som utspelar sig i Annes hemstad Skara och berättar om hemvändaren Saga Widebecks inte helt oproblematiska återflytt. Mest uppmärksamhet har romanen Jag kan inte sluta gråta, som kom 2019, fått. Den gestaltar på ett starkt och drabbande sätt vägen tillbaka efter utmattning och beskrivs av författaren Conny Palmkvist som ”en bok betraktad som en nästan ovärderlig guldklimp för människor i det moderna tidevarvet.” Mer om Annes böcker hittar du på Böckerna.

PRESSBILDER

Klicka på bilden för att spara ner den i full upplösning.