Bytt bytt kommer aldrig igen

Så hände det då – det ofattbara. En katastrof var första tanken, men som när den fått sjunka ett tag ändå kändes – befriande. Att rensa ut och göra sig av med gammalt ger plats för nytt. 

ALLA mina gamla blogginlägg (från 2011 och framåt) försvann med ett knapptryck när jag for runt på min gamla hemsida i jakt på information. Mitt fel. Absolut. Jag fick panik, chattade desperat med en person på kundtjänst som konstaterade att där inte fanns någon back-up. ”Sorry mam.” Men snart infann sig lugnet. 

Så jag väljer att se det som ett tecken på att det var dags att lägga gammalt bakom sig, att ta ett nytt kliv, samtidigt som bloggen nu ska få nytt liv, nya inlägg. För jag inser att jag saknat att blogga. Att blogga är ett sätt att hålla mig vaken. Jag tvingar mig själv att formulera tankar runt mitt skapande och författande som ska vara värda att dela. Utan att det för den skull måste bli en hel roman. Jag tänker att vi är många som funderar, skriver och är nyfikna i litteraturens värld. 

Så bytt bytt – härmed förklarar jag min nya hemsida invigd och ger dig sidans första blogginlägg. Jag lovar dig fler. Jag lovar att berätta om min nya roman, om mina gamla romaner, om nya idéer, om skrivkramp och skrivvänner. Om det som är roligt, det som skrämmer mig och hur det känns att lyckas och misslyckas. Jag vill ge skrivtips och lästips. Jag ska viska hemligheter i ditt öra och du ska vara först med att få veta. 

Vi ses. 

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg