Läsarnas ord om Hela mitt hjärta

Nu har berättelsen om Livia och hennes tre barn varit läsarnas historia i ett par månaders tid. Och varje dag, varje dag, sedan boken släpptes har jag blivit uppmärksammad på läsarnas ord om boken. Efter tre års dribblande med ord, meningar och tvivel om detta verkligen skulle bli en bok till slut så känns det extra EXTRA fint att läsa hur boken tas emot.

För framtiden, för de där dagarna när självtvivlet är stort och tanken på att skriva en bok känns som ett oöverstiglig så har jag samlat några av de omdömen som läsarna delat. Kalla det självpepp (kanske skryt) men jag är obeskrivligt glad.

””Denna läsning har satt sina spår i mig och jag kan med säkerhet säga redan nu att denna bok kommer vara en av de bästa jag läst under året.”

”Vilken fantastisk bok! Som en spänningsroman fast det är en relationsroman. Man vill veta hur det slutar. Välskriven, trovärdiga karaktärer. Njutbar läsning.”

”Med denna bok gör Anne Liljeroth en djupare dykning än tidigare ner i människans psyke och i en familjs relation. En stark bok!”

”Jag har sträckläst boken och magen har åkt berg-och-dalbana. Jag erkänner att boken drabbade mig som ett knytnävsslag i magen. Sa jag mästerligt skriven? Jag säger det igen!”

”Jag som läsare blir löjligt glad av att se denna kompetens och arbetet som lagts ner på boken.”

”Rent ut sagt: Så jäkla intressant, tankeväckande och berörande!”

”Det är en bok som fullständigt tar andan ur en.”