Boka vårens författarträffar

Äntligen!

Planeringen är i full gång. Jag ser fram emot att få möta läsare igen. I bokhandeln, på biblioteken, i bokcirkeln eller föreningen. Äntligen kan vi prata om böcker innehåll, syfte och budskap. Diskutera och lyssna till varandras tankar om författarskap, böcker och kanske min nya bok specifikt. Jag berättar gärna om bakgrunden, rädslan som drivit mig att skriva den, karaktärerna och innehållet (till viss del).

Den 11 januari 2023 släpps Hela mitt hjärta, ett familjedrama där slocknade relationer flammar upp när livet ställs på sin spets. Olika upplevelser ställs mot varandra och det som på ytan var en familjeidyll blir till ett pussel med dolda motiv.

Vill du ha besök? Ge dina besökare en författarupplevelse under en stund? Hör av dig! Kontaktinformation hittar du här.