Perfekt sommarläsning för hängmattan.

Jag blev så glad över ett meddelande häromveckan. Margareta Hallin, @50something.se som hon kallar sig på Instagram berättade att hon tänkte tipsa om böcker inför sommaren och överst på listan var Hela mitt hjärta. Hon hoppades detta ska hjälpa fler att hitta till mina böcker. Tack Margareta. För er som inte följer henne så – gör det – hon tipsar om mode, skönhet för kvinnor i mogen ålder och gör det på ett alldeles extra härligt sätt.

Dessutom så tipsade Caroline Säfstrand om böcker som går rakt in i hjärtat i förra Expressen Söndag. Även hon tipsade om Hela mitt hjärta. Tack, tack!

Så mina boktips inför sommaren:
– Carolines nya roman Låt mig berätta allt (självklart för mig!)
– Nu dör vi, av Stina Flodén
– Kärlek i fem akter, av Daniela Krien
– Färskt vatten till blommorna, av Valérie Perrin

Önskar dig en fin lässommar!